Introvate-potloden.jpg

MIJN AANPAK

De aanpak van Introvate

Dé vraag die mij drijft in elke begeleiding is: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn klanten van hun introvert zijn een troef maken in hun ondernemerschap of op het werk? Hoe kunnen ze hun introverte kenmerken en talenten optimaal benutten zodat ze zowel op persoonlijk als op professioneel vlak kunnen groeien? Iedereen kan leren om zich anders te gedragen en zo als niet-introvert zich een weg te banen doorheen onze extraverte bedrijfswereld. Maar je gedrag op deze manier veranderen hou je niet vol, omdat je niet handelt vanuit je eigen persoonlijkheid. Je gaat je forceren, voelt je onbehaaglijk, hervalt in je oude patronen en je beleeft weinig plezier aan je (werk)leven.

Vanuit mijn jarenlange ervaring met introverte ondernemers en werknemers heb ik een resultaatgericht concept ontwikkeld, het Introvate model© dat bestaat uit vier pijlers. De basis? Jezelf herkennen en aanvaarden als introvert persoon én je introversie omarmen om zo persoonlijk en professioneel te kunnen groeien.

Tijdens alle begeleidingen van Introvate wordt er gewerkt vanuit dit Introvate© model:

    Verdiepen

Dit is de centrale pijler waarop de drie volgende pijlers verder bouwen. Je ontdekt wie je werkelijk bent en hoe je in elkaar zit. Je leert je introverte persoonlijkheid beter begrijpen en je talenten en vaardigheden optimaal in te zetten. En dat zorgt ervoor dat je geloof in eigen kunnen sterker wordt waardoor je gaat groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

  Verspreiden

Je leert hoe je jezelf en je werk meer zichtbaar kunt maken op een manier die bij je past. Je ontdekt hoe je onderscheidend kunt zijn zodat jouw intrinsieke kwaliteiten tot zijn recht komen in je professionele leven. Doordat klanten en/of collega's je echt leren kennen, zullen ze je beter naar waarde schatten waardoor je zichtbaarheid aanzienlijk verhoogt.

  Vervullen

Dit is de rode draad doorheen de begeleiding van Introvate. Je leert stappen zetten om langzaam maar zeker vooruit te gaan in je professionele leven. Als introvert persoon ben je eerder denkgericht en vermijd je liever risico’s. Je ontdekt binnen deze pijler hoe te ondernemen en te werken vanuit een continue flow van acties, zodat je resultaten beter zichtbaar worden.

  Verbinden

Als introvert bestaat de kans dat je te weinig vanuit je hart connectie maakt met anderen, waardoor je afstandelijk en rationeel kunt overkomen. Je leert je sociale en communicatieve vaardigheden te versterken en te verfijnen. Je ontdekt hoe je op een authentieke manier kunt verbinden met anderen, zodat je een sterk netwerk uitbouwt bestaande uit warme en waardevolle connecties.

 

Bekijk het aanbod van IntrovateIndividuele coaching

Kies voor individuele coaching en maak een bewuste keuze voor groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We werken samen aan jouw ontwikkeling en het versterken van je professionele vaardigheden, ongeacht of je een ondernemer bent die zijn bedrijf wil optimaliseren of een werknemer die zijn carrière wil verbeteren. Ontdek je potentieel en omarm je ware zelf.

Meer info

Loopbaanbegeleiding

Kies voor loopbaanbegeleiding als je werkuitdagingen ervaart, streeft naar een betere balans tussen werk en leven, een carrièreswitch overweegt, of een bewuste loopbaankeuze wil maken. Loopbaanbegeleiding ondersteunt je als werknemer of als zelfstandige in het verhelderen van je loopbaanpad en in het versterken van je professionele vaardigheden.

meer info

Thema-opleidingen in groep

Kies voor een thema-opleiding als je na het opdoen van kennis zelf aan de slag wilt gaan. Deze opleidingen zijn speciaal ontworpen om je te helpen je potentieel als introvert te ontdekken. Schrijf je in voor één van de volgende thema-opleidingen: Ontdek je natuurlijke talenten als introvert - Zelfverzekerd profileren als introvert - Minder denken, meer doen als introvert.

meer info